Obehagliga fakta,
men viktigt att veta:

Det kan kännas obekvämt att veta för mycket. Som vetskapen om att 25 % av svenskar dör av cancer. Att 33 % avlider i hjärtattack eller stroke. Eller att tiotusentals svenskar har diabetes eller högt blodtryck utan att veta om det. Men det finns en ljus sida till denna typ av kunskap: att dessa sjukdomar går att behandla effektivt – om man börjar i tid.

En god hälsa är en förutsättning för ett bra liv. Att kunna göra simpla saker som att ta sig ur sängen på morgonen, snöra på sig löparskorna och ta ett varv runt sjön, eller att lyfta upp ett barn på axlarna en varm dag i juni. Allt detta hänger på din hälsa. Även om du känner dig stark i dagsläget, är det inte en garanti för att du kommer att kunna göra dessa saker i framtiden. Utan att du vet om det kan dina kärl fyllas med farliga fetter och plack, eller cancer gro i din tjocktarm.

Det kan slå till när du minst anar det. I kön på ICA, när du lämnar barnen på fotbollen, eller efter dagens första kopp kaffe. Det är därför vi finns. För att med hjälp av avancerad teknik kunna hjälpa dig att göra ett enkelt val: investera i din hälsa.
Hos Executive Health testar vi dig
för följande sjukdomar:
Cancer
Tjocktarmscancer, njurcancer, lungcancer, hudcancer, prostatacancer, levercancer, livmodercancer, hjärntumör med flera.
Hjärtinfarkt
Kärlförändringar i hjärtats kranskärl
Övriga sjukdomar
Aneurysm på stora kroppspulsådern, KOL, benskörhet, diabetes, sköldkörtelstörningar, leversjukdomar mm.
Stroke
Kärlförändringar i artärer till hjärnan