Jag och min kompanjon bestämde oss för att göra en stor hälsoundersökning med tanke på att vi har ansvar för ett stort företag samt att vi inte är helt unga. Jag tränar minst 3 gånger per vecka och tyckte att jag var helt frisk. Trots att jag alltså inte hade några symptom upptäckte man att det var något fel på hjärtat och remitterade mig till Södersjukhuset. Vid ballongsprängningen av mitt till 80% hopträngda kranskärl sa läkaren där att jag aldrig skulle ha klarat hjärtinfarkten som säkert skulle ha kommit.
Thomas Ebegård
Alla tester, prov och kontroller som gjordes fick mig att känna att ingenting lämnades åt slumpen. Det här var en verkligt heltäckande hälsokontroll. Min läkare, dr Strandberg, tog sig all tid i världen vid undersökningen och sedermera vid informationen av provresultaten. Känslan att få veta att jag var så som 100 procentigt frisk var obeskrivlig, och jag känner en stor tillit till att kliniken hittar det som eventuellt finns att hitta.
Suzanne Linnander, Lincap AB
Genom att ni upptäckte min lungcancer, som inte gett några symptom, räddade ni mitt liv! Jag har nu opererats och är friskförklarad!
Per-Inge Walfridsson, Torsby
Anledningen till att jag gjorde undersökningen på Executive Health var att jag vill ta till de möjligheter som finns tillgängliga för att säkerställa min hälsa. Jag är medveten om min hälsa, men lever ett hektiskt liv och hinner inte alltid med att göra det som jag vet är bäst för mig själv.
Johan Skarborg, President Academic Work

Trots att jag alltid känt mig frisk, sund och skaplig vältränad tänkte jag att det kanske kan vara lika bra att göra en större ”översyn” så att man (förhoppningsvis) i god tid kan åtgärda någon eventuell defekt.

Lite nervöst inför presentationen av resultatet var jag faktiskt. När så läkaren sa att du kan dra ett djupt andetag och slappna av men du är ändå en vinnare kändes det skönt men lite oroande. Det visade sig att mina kolesterolvärden var alldeles för höga. Vid ultraljudsundersökningen av mina halsartärer visade det sig även att jag hade förstadiet till plackbildning. När så läkaren sa att, hade du kommit om 7 år hade läget kanske inte varit så ljust, kom jag att tänka på min mor som haft samma problem och dessutom avlidit på grund av stroke.

Clas Ebler CEO Net AB